Gemeente Leiden

Gemeente Leiden

Ben jij energiek? Bruis dan bij ons!

Technisch Projectleider Civiel

36 uur, max. € 5.169,- (schaal 11) (eventueel aanloopschaal 10)

WIJ breiden uit, want ons team blijft doorgroeien. Daarom hebben wij per direct een uitdagende baan in een team van 50 enthousiaste collega’s. Saaie werkdagen komen bij ons niet voor want schakelen, bewegen, organiseren, doorpakken en monitoren zijn bij ons de normaalste zaak van de wereld. Wil jij jouw talent, samenwerkingsgerichte kwaliteiten, resultaatgerichtheid en technisch kennis goed inzetten, dan kan dat bij ons. Wij hebben een functie voor je die door verantwoordelijkheid, afwisseling en complexiteit veel kansen biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben veel ambitie en jij als aanpakker houdt van een uitdaging. Samen klaren we de klus, om ons team verder te ontwikkelen. Vanwege de toenemende werkzaamheden binnen onze regio zijn wij op zoek naar een collega die ons superleuke team wil versterken met zijn/haar knowhow en enthousiasme. Lijkt het je wat? Dan willen wij jou leren kennen.

JIJ stuurt zelfstandig de voorbereiding van projecten in de openbare ruimte aan (nieuwbouw of reconstructie) of neemt met gemak grootschalige vervangingen voor je rekening. Je bent adviseur en sparringpartner van een projectmanager op het gebied van de uitvoeringstechnische haalbaarheid van jullie projecten. Bij kleinere projecten vul je zelf het projectmanagement in. Je treedt op als technisch projectleider civiele werken bij meerdere gelijktijdige grotere ( ontwikkelings-) projecten. Jouw ervaring en afgeronde civiele studie op minimaal Hbo-niveau gaan jou helpen in deze uitdagende complexe rol. Verder ben je proactief, stressbestendig met oog voor details en heb je een open, collegiale instelling. Je vindt het leuk en vanzelfsprekend om minder ervaren werkvoorbereiders de juiste begeleiding te geven en het beste uit hen te halen.

Door het tonen van eigenaarschap met een combinatie van rationaliteit en empathie weet jij resultaten te halen én mensen mee te krijgen. Je geeft met je eigen gedrag het goede voorbeeld en vindt het geen probleem om mensen aan te spreken als dat nodig is. Ben jij ook nog iemand met een kritische blik, kun je abstract denken en zit je graag aan het stuur waarbij je de verantwoordelijkheid aankunt? Dan weten wij zeker dat wij heel graag met jou willen kennismaken.

ONS TEAM stellen we graag voor: PIETER: “Ik vind het werk bij stadsingenieurs echt uitdagend. Het betreft realiseren van alle werkzaamheden die nodig zijn in de openbare ruimte. Het afstemmen met diverse in en externe partijen van initiatief fase tot en met de realisatie en overdracht aan de Beheerder. Ik houd van dit afwisselende werk en geniet van de voldoening als ik door die prachtige buitenruimte loop die ik heb helpen realiseren. Daar ben ik serieus trots op.” JOOST: “Ik werk nu 10 jaar bij team Stadsingenieurs. Leiden is een kleine, grote stad waardoor het werken voor deze stad alles in zich heeft. Ik ben vanaf de voorbereiding betrokken maar ook bij de uitvoering en de overdracht naar Beheer. De lijntjes zijn kort waardoor ik de ene dag met een wethouder aan tafel zit en de andere dag met een bewoner of bedrijf. Projecten worden voorbereid in projectteams waarbij nauw contact met ontwerpers, stedenbouwkundigen, verkeerskundigen, beleidsmakers etc. noodzakelijk zijn om tot een mooi resultaat te komen. Kortom, ik vind werken bij Stadsingenieurs afwisselend, technisch uitdagend en vooral héél erg leuk.

TEAM STADSINGENIEURS is onderdeel van het Leids Projectbureau. Als Stadsingenieurs zorgen wij voor de inrichting en realisatie van de infrastructuur en de openbare ruimte van Leiden. Dat loopt uiteen van het voorbereiden en aanleggen van o.a. bruggen, wegen, tunnels, waterbergingen en riolering tot de Openbare Verlichting. Maar ook bijvoorbeeld complete stadsparken, ondergrondse parkeergarages en sportaccommodaties behoren tot onze werkzaamheden. Zo zorgen wij dat Leiden een prachtige stad blijft om te werken, studeren en wonen! We hebben aan civiele technici veelzijdiger werk te bieden dan de meeste andere gelijksoortige bedrijven/gemeentes doordat je vanaf het initiatief tot en met de realisatie betrokken bent en dat zie je terug in de directe werkomgeving. Wil je meer weten over onze projecten in Leiden en ons team, kijk dan op de site van de gemeente, www.leidenzoektstadmakers.nl/projectbureau/.

Aanbod voor jou is een salaris van maximaal € 5.169,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 11, met eventueel start in aanloopschaal 10):
Jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband.
Sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.
Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen van onze 'Academie71'.
Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen.
Invloed op je werktijden, waarbij gedeeltelijk thuiswerken de norm is.
Een mobiele telefoon en laptop (surface) krijg je ter beschikking.
De gelegenheid om aan het eind van je werkdag te ontspannen in één van onze vele parken en horeca (allemaal op loopafstand).

ENTHOUSIAST geworden? We zien je sollicitatie graag tegemoet. Bij een enthousiaste motivatiebrief word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Ivo Beerens, via 06-2325 2654. Heb je vragen over het sollicitatieproces, neem dan contact op met Samira Khaldi, via 06-3421 3014.

Leiden is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Hoe groot Leiden ook is, het is klein genoeg om er nieuwe ideeën doelgericht en slagvaardig uit te kunnen voeren.
Onze organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. En elke werkdag is anders.
Hét kenmerk van ons werk is veelzijdigheid, en die veelzijdigheid vraagt om een flexibele manier van werken. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

De collega’s van de gemeente Leiden zoeken mensen die met ons onze ambities waar te maken. Mensen met een hart voor dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid. Want die maken het verschil.

WIJ ZIJN TEAM STADSINGENIEURS.
WIE BEN JIJ?

Werkuren
Fulltime
Sluitingsdatum
19-9-2021
Type
Vacature
Locatie
Gemeente Leiden
Contactpersoon
Ivo Beerens
mobiel 06 - 2325 2654