Medewerker algemene dienst (groen)

36 uur, maximaal € 3.214,00 (schaal 4)

WAT GA JE DOEN ALS MEDEWERKER ALGEMENE DIENST (GROEN)? 
Je gaat je bezighouden met werkzaamheden ten behoeve van het onderhoud van het openbaar groen. Dat betekent dat je schoffelt, snoeit, water geeft etc., kortom alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat ons groen er goed verzorgd bij staat.  

Behalve dat je hoofdtaak het verzorgen van groen is, werk je ook mee aan het beheer van de openbare ruimte. Dat betekent dat je ook ingezet kan worden voor het vegen van wegen, legen van prullenbakken, verwijderen van gedumpt vuil of het vervangen van een kapotte stoeptegel. In de winter kan je ingezet worden voor het verrichten van werkzaamheden ten behoeve van de gladheidsbestrijding. Tevens ben je oproepbaar voor calamiteiten. Als je aan het werk bent in de wijk, ben je voor inwoners een aanspreekpunt. Je staat hen te woord en geeft aandachtspunten door aan het team, zodat deze opgepakt kunnen worden. 
 

DIT KRIJG JIJ 
Aanbod voor jou is een salaris van maximaal € 3.214,00 bruto per maand (schaal 4), o.b.v. een 36-urige werkweek. Dit is het maximale salarisbedrag vanaf 1 oktober 2024 door de CAO-verhoging van 1,25%. Hier bovenop ontvang je een vuilwerktoelage van bruto € 198,00Verder bieden we jou:  

  • Een contract van 36 uur per week aan voor de periode van één jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan treed je vast in dienst. Heb je bij de gemeente Zoeterwoude een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, dan behoud je je arbeidsrecht. 
  • Een organisatie met korte lijnen waar veel wordt gedaan aan vitaliteit en duurzaamheid. 
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten en de mogelijkheid om je auto te parkeren. 
  • Sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze inwoners. 
  • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We hebben een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen. 
  • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% boven op je salaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering) wat je naar eigen inzicht inzet. Bijvoorbeeld voor extra salaris, vakantiedagen of opleidingen. 
  • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof, bovenop de wettelijke 70%-regeling. 
  • Opname in het ABP-pensioenfonds en een jaarlijkse tegemoetkoming ziektekostenverzekering. 
  • Een mobiele telefoon krijg je ter beschikking.  
     

DIT NEEM JE MEE
Jij houdt van je vak en je vindt het fijn om samen in een team te werken. Je weet inwoners klantvriendelijk te woord te staan. Je werkhouding is flexibel, omdat je werkzaamheden per dag best kunnen variëren. Het is mogelijk dat je wordt opgeroepen voor de calamiteitendienst. Hiervoor is het nodig dat je woonachtig bent in de directe omgeving van Zoeterwoude. Verder vragen we van jou: 

  • Minimaal vmbo (groen)opleiding.
  • Affiniteit met het werken in een groene omgeving. 
  • Ervaring en opleiding met het werken met een kettingzaag is een pre. 
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs BE. 
  • Je hebt ervaring met het werkterrein. 
     

ONS TEAM
De algemene dienst valt onder de afdeling Ruimtelijk Beheer. Je gaat werken in het team van Marcel, een team van 16 algemene dienst medewerkers, waarvan er 6 collega’s samen met jou in de groenvoorziening werken. Jullie werken met het hele team aan een veilige en schone gemeente. 
 

WE MAKEN GRAAG KENNIS MET JE 
Solliciteer zo snel mogelijk, maar uiterlijk 22 september ter attentie van Marcel Wolvers (bedrijfsleider algemene dienst). Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Marcel Wolvers via 06 2039 0198.   

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Bianca van der Weide (recruiter) via 06 4348 6757 (via Whatsapp kan uiteraard ook).  Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt. 

De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 10 oktober.  

Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Onder interne kandidaten vallen ook uitzendkrachten die werken voor onze organisaties. 
 

TYPISCH ZOETERWOUDE 
Gemeente Zoeterwoude werkt met veel inzet aan onze dienstverlenende taken in een prettig informele sfeer. Dat doen we met korte lijnen in alle ruimte. Ruimte die onze weidse & groene omgeving biedt. Maar ook in het werk. Daar is ruimte voor eigen initiatieven, ruimte voor ambities en zelfontwikkeling. We vinden flexibiliteit, toegankelijkheid en open staan voor gesprekken met ondernemers en bewoners belangrijk. We staan voor elkaar klaar, zijn betrokken bij elkaar. We leveren maatwerk in onze dienstverlening altijd met oog voor mensen, luisterend naar hun wensen. De juiste balans tussen een brede ondernemende scope én de menselijke maat, dat maakt onze gemeente uniek. 

We werken, zowel lokaal als regionaal, aan verbinding door gezamenlijke belangen te signaleren. We nemen verantwoordelijkheid en gaan aan de slag. Voor toekomstige generaties zetten we in op duurzame samenwerkingen. Ons handelen heeft niet alleen gevolgen voor het hier en nu, maar ook voor daar en straks. Onze ambities zijn om nog meer structuur en professionele ondersteuning te bieden. De (reeds gewaardeerde) kwaliteit van dienstverlening gaan we verder verhogen. 

We zoeken collega’s die ons helpen bouwen aan een duurzame, sociale en toekomstbestendige stad en gemeente. 
 

WIJ ZIJN GEMEENTE ZOETERWOUDE. 
WIE BEN JIJ? 

 

De gemeente Zoeterwoude heeft het label ‘World-class Workplace’. Dit label is bedoeld voor uitstekende werkgevers en is volledig gebaseerd op de feedback van onze eigen mensen. Zij hebben ons namelijk bovengemiddeld beoordeeld op het gebied van goed werkgeverschap.” 

 

Vacaturetype / functietype
Contract
Werkuren
Fulltime
Sluitingsdatum
22-09-2024
Type
vacature
Locatie
Gemeente Zoeterwoude
Contactpersoon
Marcel Wolvers
mobiel 06 2039 0198