ICT servicedesk medewerker

36 uur, maximaal € 4.297,00 (schaal 8)

Maak impact als ICT Servicedesk medewerker bij Gemeente Leiden! Zoek jij een uitdaging in ICT-dienstverlening? Wij zoeken een enthousiaste professional die collega's vakkundig helpt met ICT-vragen. In ons team werk je aan betrouwbare systemen en tevreden gebruikers. Ons motto: 'De IT doet het gewoon'. Bouw mee aan de toekomst van onze ICT en lever topservice. Ontdek deze kans! 

Wat ga je doen als ICT Servicedesk medewerker? 
Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde (aan)vragen en problemen vanuit de eigen organisatie en de klantorganisaties. Deze komen binnen via de telefoon, e-mail, selfservicedesk en/of face to face contact. Je staat de klant professioneel te woord en bent verantwoordelijk voor het aannemen, registeren, classificeren, binnen de doorlooptijd oplossen, doorzetten en bewaken van incidenten en wijzigingen. Je houd je bezig met het voorbereiden en afhandelen van alle aanvragen en verzorgt een goede service. Daarnaast ga je ook naar werkpleklocaties toe, de zogenaamde “on-site support om zo storingen op locaties op te lossen, te patchen en/of om hardware te plaatsen die je zelf hebt voorzien van onze installatie of om hardware te verwijderen. Een van de belangrijke taken is het bijwerken van onze documentatie en CMDB zodat al onze informatie up to date is. Bij projecten maken we ook graag gebruik van jouw inzet!

Waarom kiezen voor deze functie? 
Je wilt net als wij dat stapje extra doen voor onze collega’s, zodat zij met plezier gebruik maken van onze IT-omgeving inclusief de bijbehorende middelen. De werkzaamheden zijn heel divers en afwisselend, je werkt in diensten. Zo kan het zijn dat je jouw werkdag start met een lekker bakje koffie (of thee) aan de telefoon en s’ middags kun je bezig zijn met het afhandelen van e-mail, meldingen en wijzigingen of naar locaties gaan om daar ondersteuning te leveren. Om de functie uitdagend te houden zijn we bezig met het automatiseren van standaard handelingen zodat wij onze kennis en kunde nog meer kunnen gaan inzetten op het ‘echte werk’. Je komt terecht in een leuk team van 21 vaste servicedesk en technisch beheer medewerkers en iedere dag leer je wel iets nieuws.  

DIT KRIJG JIJ 
Aanbod voor jou is een salaris van maximaal € 4.297,00 bruto per maand (schaal 8), o.b.v. 36-urige werkweek. Dit is het maximale salarisbedrag vanaf 1 oktober 2024 door de CAO-verhoging van 1,25%. Verder bieden we jou:

  • Een contract van 36 uur per week aan voor de periode van één jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan treed je vast in dienst. Heb je bij de gemeente Leiden een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, dan behoud je je arbeidsrecht. 
  • Een organisatie met korte lijnen waar veel wordt gedaan aan vitaliteit en duurzaamheid. 
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten of je kan gebruik maken van een NS-Business Card. 
  • Sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze inwoners. 
  • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We hebben een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen. 
  • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% boven op je salaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering) wat je naar eigen inzicht inzet. Bijvoorbeeld voor extra salaris, vakantiedagen of opleidingen. 
  • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof, bovenop de wettelijke 70%-regeling. 
  • Opname in het ABP-pensioenfonds en een jaarlijkse tegemoetkoming ziektekostenverzekering. 
  • Omdat we een hecht team zijn geven wij er de voorkeur aan om altijd op kantoor te werken. 
  • Een mobiele telefoon en laptop krijg je ter beschikking.  
  • Je krijgt faciliteiten inclusief een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per dag om verantwoord thuis te werken. Voor de dagen die je naar kantoor komt, ontvang je een reiskostenvergoeding. (Afhankelijk van waar je woont). 

DIT NEEM JIJ MEE
Je hebt een proactieve houding en bent klantvriendelijk. Kwaliteit lever jij graag en je bent iemand met een groot analytisch en probleemoplossend vermogen. Je bent communicatief sterk, stressbestendig en een echte teamplayer. Maar ook zelfstandig werken gaat jou prima af. Het komt voor dat we gebruik maken van jouw flexibele werkhouding, want verstoringen treden niet alleen op tussen 07:30 en 17.30 uur. Daarnaast vragen wij van jou:  

  • Mbo werk- en denkniveau, niveau 4. 
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de IT. 
  • Aantoonbare ervaring met Office365 (Teams, Outlook, MFA, Word, Excel, PowerPoint), Windows 10, Active directory, Basis Exchange en TOPdesk. 
  • Handigheid met het instellen van Microsoft Surfaces en Samsung mobiele telefoons. 
  • Kennis van Identity en Access management ‘IAM’, patchen van switches en Microsoft Azure is een pre. 
  • ITIL V4 certificering, of deze binnen korte termijn behalen. 
  • Vaardigheden op het gebied van verslaglegging en administratie. 

WE MAKEN GRAAG KENNIS MET JE
Enthousiast geworden? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega’s en zijn oprecht benieuwd naar jou. We zien je sollicitatie graag uiterlijk 22 september tegemoet. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 25, 26 of 30 september.
Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Nathalie Fasel, teammanager ICT-servicedesk, via 06 8109 2925. Heb je vragen over het sollicitatieproces, neem dan contact op met Recruitement@leidse-regio.nl of vanaf 9 september met Patricia de Beer via telefoonnummer 06 5275 7940. Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt.  

Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Onder interne kandidaten vallen ook uitzendkrachten die werken voor onze organisaties. 

TYPISCH LEIDEN 
Leiden is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt! 

We zoeken collega’s die ons helpen bouwen aan een duurzame, sociale en toekomstbestendige stad en gemeente. 

 

WIJ ZIJN GEMEENTE LEIDEN. 
WIE BEN JIJ? 

Vacaturetype / functietype
Contract
Werkuren
Fulltime
Sluitingsdatum
22-09-2024
Type
Vacature
Locatie
Gemeente Leiden
Contactpersoon
Nathalie Fasel
mobiel 06 8109 2925