Beheerder water & groen

32 uur, maximaal € 4.752,00 bij 36 uur (schaal 9)

Wat ga je doen als Beheerder water & groen?
In deze functie werk je zelfstandig en ben je professioneel, klantgericht en accuraat. Je houdt je bezig met dagelijks en lange termijn onderhoud van water in de openbare ruimte. Denk hierbij aan maaien, baggeren, beschoeiing, natuurvriendelijke oevers en duikers. Verder adviseer je ook bij bijvoorbeeld ruimtelijke ontwikkelingen of wijkvervangingsprogramma’s op het gebied van water en groen. Je bent zakelijk ingesteld en je houdt van project- en procesmatig werken. Ook heb je oog voor tegenstrijdige belangen en weet daar vanuit je functie mee om te gaan. Beheergegevens breng je in kaart en je analyseert deze. Het schrijven van beheer- en onderhoudsplannen zijn voor jou bekend terrein. Jouw adviezen en correspondentie zijn bondig, helder en overtuigend. Je kunt communiceren op verschillende niveaus. Resultaatgericht, initiatief, samenwerken en klantgericht zijn woorden die op jou van toepassing zijn, bij deze veelzijdige functie.

Tot jouw takenpakket behoort het vormgeven van beheer in de openbare ruimte gericht op water en groen door o.a.:

  • Het verzorgen van de voorbereiding (onder andere aanbesteden) van en regievoering over de uitvoering van cultuurtechnische werken (o.a. opstellen (RAW)bestekken en begrotingen).
  • Het opstellen van project- en meerjarenplannen voor beheer- en onderhoudswerkzaamheden en hier uitvoering aan geven.
  • Het geven van opdracht aan interne en externe opdrachtnemers.
  • Je bent verantwoordelijk voor het databeheer van water in het beheersysteem Geovisia. Je werkt nauw samen met de databeheerder voor het verwerken van mutaties in dit beheersysteem.
  • Het bewaken van de eigen budgetten.
  • Het afhandelen van meldingen die betrekking hebben op jouw assets.

DIT KRIJG JIJ
Ons aanbod voor jou is een leuke en afwisselende functie van 32 uur per week in een team van enthousiaste en betrokken collega’s. Afhankelijk van jouw ervaring en opleiding bedraagt het salaris maximaal € 4.752,00 bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 9). Daarnaast bieden we jou:

  • Jaarcontract met een intentie tot een vast dienstverband.
  • Informele sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze burgers.
  • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen van onze 'Academie71'.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget (IKB) zelf kunt kiezen. Dit IKB van 17,05 % krijg je bovenop je salaris en kun je inzetten voor bijvoorbeeld extra salaris of verlofuren.
  • Invloed op je werktijden: gedeeltelijk thuiswerken is de norm.
  • Een mobiele telefoon en laptop (surface) krijg je ter beschikking.

Dit ben JIJ
Jij hebt een proactieve instelling en bent maatschappelijk betrokken. Je weet wat er leeft en wat er haalbaar is in een gemeentelijke organisatie. De belangen van verschillende partijen kan je onderscheiden en je kunt goed samenwerken. Je neemt je verantwoordelijkheid en volgt de ontwikkelingen in je vakgebied. Daarnaast vragen wij van jou:

  • Hbo werk- en denkniveau.
  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding cultuurtechniek.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (gericht op groen en water), bij voorkeur binnen een gemeentelijke organisatie.
  • Ervaring met groenbeheer is een pré.
  • Uitstekende schriftelijke- en mondelinge communicatieve vaardigheden. Je schrijft foutloos Nederlands.
  • Uitstekende kennis en ervaring met MS-officeprogramma’s.

ONS TEAM
Team Leefomgeving heeft de kerntaak om de openbare ruimte voor mensen zo prettig mogelijk te maken. Een kwalitatief goede openbare ruimte draagt bij aan het welzijn van onze inwoners. Team Leefomgeving is medeverantwoordelijk voor het goed onderhouden van onze assets volgens een verantwoord afgestemd beleid. Samen met onze collega’s en externe partijen (zoals inwoners, ondernemers en organisaties) geven wij invulling aan onze opgaven.
Team Leefomgeving bestaat uit 14 collega’s die zich bezighouden met allerlei onderwerpen rondom groen en water in de openbare ruimte, waaronder beheer, educatie, spelen en adoptie. De sfeer in het team is te omschrijven als open, transparant en dynamisch.

enthousiast geworden?
Solliciteer zo snel mogelijk, maar uiterlijk 26 mei ter attentie van Sonny Leijendekkers (teamleider fysiek domein). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stuur dan een whatsapp of bel met Bianca van der Weide (recruiter) via 06 – 4348 6757. Voor inhoudelijke vragen, neem contact op met Sonny Leijendekkers via 06 – 8192 5141.
Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt.Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Onder interne kandidaten vallen ook uitzendkrachten die werken voor onze organisaties.

Vacaturetype / functietype
Contract
Werkuren
Parttime
Sluitingsdatum
26-05-2024
Type
Vacature
Locatie
Gemeente Leiderdorp
Contactpersoon
Sonny Leijendekkers
tel. 06 – 8192 5141