Beleidsmedewerker verkeer

36 uur, max. € 5.621,00 | 17,05% Individueel keuzebudget boven op je salaris

Wij zijn de gemeente Leiderdorp, een bijzonder dorp op een bijzondere plek. Gelegen tussen stad en platteland bieden we een fijne omgeving voor onze inwoners, zijn we zuinig op onze natuur en het vele groen en zoeken we onze eigen weg naar een waardevolle toekomst. Die toekomst brengt flinke uitdagingen met zich mee. Denk aan woningbouwopgaven, klimaatverandering, mobiliteit en de kwaliteit van de omgeving, in combinatie met de implementatie van nieuwe werkwijzen, zoals vergroting van participatie en de Omgevingswet.

Wat ga je doen als BELEIDSMEDEWERKER verkeer?
Als beleidsmedewerker verkeer zorg je dat we overzicht houden in alle dynamiek, kennis delen, innovatief denken en doelgericht blijven werken aan de verkeerskundige opgaven. Denk aan opstellen en uitvoeren van mobiliteitsbeleid, parkeerbeleid en transformatie naar duurzame mobiliteit. Of aan onze regiorol bij het waarborgen van leefbaarheid en bereikbaarheid, zoals bovenregionale infrastructuur, goed openbaar vervoer en het mogelijk maken van de woningbouwopgave. Jouw kennis en expertise zijn daarbij welkom! Heb jij hart voor verkeerskundige vragen en zoek je een functie waar afwisseling de dagelijkse praktijk is en kwaliteit de norm? In een kleine, wendbare en nieuwsgierige organisatie? Dan heb je hem gevonden!

DIT KRIJG JIJ
Een maandsalaris van maximaal € 5.621,00 bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 10A). Verder bieden wij jou:

  • Een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband.
  • Informele sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze burgers.
  • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen van onze 'Academie71'.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget (IKB) zelf kunt kiezen. Dit IKB van 17,05 % krijg je bovenop je salaris.
  • Invloed op je werktijden: gedeeltelijk thuiswerken is de norm.
  • Een mobiele telefoon en laptop (Surface) krijg je ter beschikking.

DIT BEN JIJ         
Je bent goed in je vak en hebt er zin in om in ons team een rol te vervullen bij het ontwikkelen én uitvoeren van ideeën. Dat doe je met een combinatie van lef, flexibiliteit, resultaatgerichtheid en analytisch vermogen, waarbij je goede afwegingen maakt van politieke, bestuurlijke, maatschappelijke en burgerbelangen. We zijn een kleine organisatie, dus de vragen kunnen overal vandaan komen. Dat maakt jou niet uit, jij communiceert makkelijk en helder met iedereen. Verder vragen wij van jou:

  • Een afgeronde opleiding op het gebied van verkeerskundige (NHTV, Civiele Techniek of gelijkwaardig) op minimaal hbo-niveau.
  • Minstens 3 jaar aantoonbare ervaring met behandelen en begeleiden van- en adviseren omtrent verkeerskundige vraagstukken.
  • Actuele kennis van wet- en regelgeving, beleid en procedures. Bekend met CROW en SWOV-publicaties.

ONS TEAM
Samen Infra bestaat uit ongeveer 20 medewerkers. Zij werken als beleidsmedewerker, beheermedewerker, projectleider en -ondersteuner en managementassistent aan het ontwikkelen van beleid, visies en plannen voor de (gebouwde) leefomgeving en het realiseren van projecten in Leiderdorp. Wij nemen de volle verantwoordelijkheid op ons voor het eindresultaat, de benodigde innovatie om daar te komen inclusief zaken als budget, capaciteit, HRM en planning & control producten. Zelf omschrijven we de sfeer bij ons als open, transparant, collegiaal en dynamisch. Problemen pakken we gezamenlijk aan en collega’s helpen elkaar.

Collega Rick: “Gemeente Leiderdorp is een platte informele organisatie waardoor je als beleidsmedewerker korte lijnen hebt met verschillende disciplines en het dagelijks bestuur. Dat maakt dat geen enkele dag hetzelfde is en het werk uitdagend is. Tevens zorgt dit ervoor dat je eigen ideeën en inbreng kan uitzien groeien tot projecten die op straat worden gerealiseerd, waardoor je ziet waarvoor je werkt! Kortom een organisatie die je veel kansen biedt!”

enthousiast geworden?
Solliciteer zo snel mogelijk, maar uiterlijk 26 mei ter attentie van Sonny Leijendekkers (teamleider fysiek domein). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stuur dan een whatsapp of bel met Bianca van der Weide (recruiter) via 06 – 4348 6757. Voor inhoudelijke vragen, neem contact op met Sonny Leijendekkers via 06 – 8192 5141.
Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt. Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Onder interne kandidaten vallen ook uitzendkrachten die werken voor onze organisaties.

Vacaturetype / functietype
Contract
Werkuren
Fulltime
Sluitingsdatum
26-05-2024
Type
Vacature
Locatie
Gemeente Leiderdorp
Contactpersoon
Sonny Leijendekkers
tel. 06 – 8192 5141