Leidse regio Functioneel Beheer A

Leidse regio Functioneel Beheer A

Functioneel beheerder domein ruimte

24 uur, maximaal € 4.752,00 bij 36 uur (schaal 9)

Wij zoeken versterking voor ons team! Ben jij een functioneel beheerder met affiniteit met applicaties in het domein ruimte? Dan zoeken we jou!   

Gemeenten zijn steeds meer afhankelijk van systemen voor dienstverleningsprocessen. Als deze systemen niet goed werken, merken de burgers en ondernemers uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude dat direct. 
In de rol van functioneel beheerder werk je bij de gemeente Leiden en werk je nauw samen met de collega functioneel beheerders, gebruikers en stakeholders binnen het domein Ruimte. 

WAT GA JE PRECIES DOEN ALS FUNCTIONEEL BEHEERDER? 

Jij komt te werken in het ruimte domein en beheert daar de applicaties voor alle vier de gemeenten, samen met andere collega functioneel beheerders. Samen beheer je applicaties als Recreatex, Geovisia en Melddesk binnen domein Ruimte.  

Jij wordt verantwoordelijk voor het (om-)bouwen en beheren van managementrapportages met Cognos. In het dagelijks beheer pak je vragen van gebruikers op en werk je aan het oplossen van incidenten of het voorbereiden van wijzigingen. 

We zoeken iemand die zin heeft in deze uitdaging en een goede aanvulling is voor het team om alles wat moet gebeuren voor elkaar te krijgen.  

DIT KRIJG JIJ 
Aanbod voor jou is een salaris van maximaal € 4.752,00 bruto per maand (schaal 9), o.b.v. 36-urige werkweek. Verder bieden we jou:   

  • Een contract van 24 uur per week aan voor de periode van één jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan treed je vast in dienst.  
  • Een organisatie met korte lijnen binnen de organisatie en waar veel wordt gedaan aan vitaliteit en duurzaamheid. 
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten of je kan gebruik maken van een NS-Business Card. 
  • Sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze inwoners. 
  • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We hebben een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen. 
  • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% boven op je salaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering) wat je naar eigen inzicht inzet. Bijvoorbeeld voor extra salaris, vakantiedagen of opleidingen. 
  • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof, bovenop de wettelijke 70%-regeling. 
  • Opname in het ABP-pensioenfonds en een jaarlijkse tegemoetkoming ziektekostenverzekering. 
  • We werken hybride, waarbij het uitgangspunt is dat je een deel van je werktijd in overleg ook thuis kunt werken.  
  • Een mobiele telefoon en laptop krijg je ter beschikking.    

DIT NEEM JE MEE 
Jij beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast koppel je resultaatgerichtheid en een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen aan samenwerkingsgerichtheid. Je werkt planmatig en bent accuraat en stressbestendig. Je spreekt de taal van de gebruikers en werkt ingewikkelde zaken graag uit in een begrijpelijke vorm. Je bent flexibel en gewend om projectmatig te werken. Daarnaast beschik je over: 

  • Een HBO werk- en denkniveau 
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare kennis en ervaring als functioneel beheerder 
  • Kennis en ervaring met  Cognos 
  • PowerBI, BiSL en/of ITIL zijn een pré maar geen harde noodzaak. Indien deze kennis ontbreekt, zien we graag dat je een training volgt om deze op te doen.   

ONS TEAM 
Het functioneel beheer van de applicaties waar de 4 regiogemeenten mee werken, is centraal ondergebracht bij afdeling IV-operatie van de gemeente Leiden. Binnen deze afdeling zijn er 4 functioneel beheer teams. Als functioneel beheerder kom je straks te werken in één van die teams. We werken samen met de regiogemeenten aan het versterken van de dienstverlening op het gebied van informatievoorziening.  

Perry: "Ik werk als Functioneel Beheerder bij de gemeente Leiden en vervul de rol van verbinder tussen technologie en gebruikerservaring. Ik vind mijn functie uitdagend en dynamisch. Daarbij werk ik ook nog eens in een prettige werkomgeving waardoor ik gestimuleerd word om bij te dragen aan mooie innovatieve veranderingen!" 
Freddy: "Geen dag is hetzelfde bij de Leidse Regio dat maakt mijn werk leuk en divers. Deze diversiteit vind je terug in het werk en onder je collega's."  

WE MAKEN GRAAG KENNIS MET JE 
Enthousiast geworden? We zien je sollicitatie graag uiterlijk 17 mei tegemoet. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega’s en zijn oprecht benieuwd naar jou. Deze vacature staat langere tijd uit. We checken de reacties regelmatig. Zien we een match, dan nodigen wij je uit voor een gesprek. Afhankelijk van de reacties zijn er gesprekken op woensdag 1, 8 en/of 15 mei. Hierdoor kan het dus zijn dat de vacature eerder gesloten wordt. Reageer dus bijtijds!   

Wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Carola Slierings, Teammanager functioneel beheer via 06 2117 2718 Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Patricia de Beer via 06-5275 7940.  

Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Onder interne kandidaten vallen ook uitzendkrachten die werken voor onze organisaties. 

TYPISCH LEIDEN 
Leiden is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!  

We zoeken mensen die een hart hebben voor dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid. Want die maken het verschil. 

WIJ ZIJN GEMEENTE LEIDEN. 
WIE BEN JIJ? 

Vacaturetype / functietype
Contract
Werkuren
Parttime
Sluitingsdatum
17-05-2024
Type
vacature
Locatie
Gemeente Leiden
Contactpersoon
Carola slierlings
mobiel 06 - 5275 7940