Projectondersteuner

32-36 uur, max. € 4.244, - o.b.v. een 36-urige werkweek (schaal 8)

Als onmisbare schakel in Leiderdorps ruimtelijke projecten draag jij bij aan de ontwikkeling van onze mooie gemeente. Je werkt samen met projectleiders en bent het aanspreekpunt voor een breed scala aan betrokkenen, van wethouders tot inwoners. Je rol varieert van het verstrekken van informatie tot het ondersteunen van bestuurlijke processen. Kom jij ontdekken hoe jij het verschil kan komen maken?

WAt ga je doen als projectondersteuner?
Kort gezegd ben jij in de rol van projectondersteuner onze onmisbare spil in het ruimtelijk ontwikkelingsweb van Leiderdorp. Dit leggen we je graag uit en reken maar dat het levendige functie is. Want zowel voor binnen als buiten onze organisatie ben jij ons waardevolle aanspreekpunt voor verschillende betrokkenen. Als projectondersteuner werk je veel samen met onze projectleider(s) bij de voorbereiding, uitvoering en nazorg van ruimtelijke projecten. Dit kan gaan om de transformatie van een bedrijventerrein naar woningbouw, of de verkoop van een locatie en de herontwikkeling van een maatschappelijke of commerciële voorziening tot woningbouw.
In dit speelveld ben jij druk met het verstrekken van procedurele- en inhoudelijke informatie. De ene keer is dat een wethouder die vragen heeft, de andere keer een inwoner van ons mooie dorp of een ontwikkelaar die een vraag heeft. Ook ben jij onze steun en toeverlaat als het gaat om het voorbereiden van bestuurlijke besluitvormingsprocessen. En tot slot ben jij onze ‘ontzorger’ voor administratieve werkzaamheden en overig-organisatorische beheer van projecten. De focus van je werkzaamheden ligt bij de ruimtelijke projecten.

DIT KRIJG JIJ
Ons aanbod voor jou is een werkweek van 32-36 uur en een salaris van maximaal €4.244,00 bruto per maand (schaal 8), o.b.v. een 36-urige werkweek. Verder bieden wij jou:

  • Een contract voor de periode van één jaar. Met de mogelijkheid tot verlenging per jaar met een maximum van 3 jaar.
  • Mogelijkheden om intern door te groeien.
  • Informele sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze inwoners.
  • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We hebben een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen.
  • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% boven op je salaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering) wat je naar eigen inzicht inzet. Bijvoorbeeld voor extra salaris, vakantiedagen of opleidingen.
  • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof, bovenop de wettelijke 70%-regeling.
  • Opname in het ABP-pensioenfonds en een jaarlijkse tegemoetkoming ziektekostenverzekering.
  • We werken hybride, waarbij het uitgangspunt is dat je een deel van je werktijd in overleg ook thuis kunt werken.
  • Een mobiele telefoon en laptop krijg je ter beschikking.

Dit ben JIJ
Je houdt van je werk en zit vol met frisse ideeën. Je bezit een natuurlijke mix van behulpzaamheid, nieuwsgierigheid, en vertrouwen. Dit maakt je een waardevolle aanwinst voor ons team. Je benadert taken met een gezonde dosis lef en gedrevenheid.
En verder; je staat open voor zelfreflectie om effectief samen te werken en constructieve feedback te geven. Je bent flexibel, komt op voor jezelf en neemt graag het voortouw. Teamwork spreekt je aan, maar je vindt je weg ook prima zelfstandig. Je hebt een talent voor projectmatig werken en bent gericht op het behalen van resultaten. Je communicatieve vaardigheden voelen voor een ander prettig aan. Je voelt je omgeving goed aan en weet mensen met elkaar te verbinden. En verder zoeken wij iemand met:

  • Een afgeronde of bijna afgeronde Hbo-opleiding in een relevant vakgebied.
  • De bereidheid om af en toe in de avonduren te werken.
  • Ervaring met ruimtelijke projecten geeft je een streepje voor.
  • Eerdere ervaring bij een gemeente is een plus.

ONS TEAM
Ruimtelijke Ontwikkeling heeft als kerntaak om voor de (gebouwde) leefomgeving beleid, visies en plannen te ontwikkelen en is verantwoordelijk voor het realiseren van projecten. Naast de uitvoering van taken, nemen wij de verantwoordelijkheid op ons voor het eindresultaat, voor de samenwerking en voor de benodigde innovatie om daar te komen. Problemen worden ook gezamenlijk aangepakt en collega’s helpen elkaar. Verantwoordelijkheid betekent verantwoordelijk zijn voor het budget, Planning & Control producten, zoals begroting, managementrapportages e.d.
Het team Ruimtelijke Ontwikkeling bestaat uit circa twintig medewerkers in de functies van beleidsmedewerkers, projectleiders, projectondersteuners en managementassistenten. Bij ons is de sfeer te omschrijven als open, transparant, collegiaal en dynamisch.

Collega Ramon: ‘Ik werk sinds eind 2022 bij de gemeente Leiderdorp als projectondersteuner en ik kan dit ruim een jaar later als een groot succes bestempelen. Je werkt nauw samen met andere afdelingen in een fijne sfeer en je kent iedereen bij de voornaam. Ik ben al bij meer projecten en gebeurtenissen betrokken dan dat ik vooraf had kunnen hopen. Je krijgt te maken met diverse projecten wat het werk erg leuk maakt. De gemeente Leiderdorp is de ideale plek om je te ontwikkelen.’’ Ga jij de nieuwe collega van Ramon worden?

ENTHOUSIAST geworden?
We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega’s en zijn oprecht benieuwd naar jou. We ontvangen graag jouw motivatie en cv. Doe het wel zo snel mogelijk, want zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature.
Wil je eerst meer weten over de inhoud of wil je een keer bij ons langskomen voor een kop koffie? Dat kan! Neem dan contact op met Joke Boot (senior projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling) via 06 – 4680 9335. Heb je vragen over het sollicitatieproces of heb je voorzieningen nodig, neem dan contact op met Paul Stad via telefoonnummer 06-81920790.
Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Deze vacature staat open tot en met 29 april.

Gemeente Leiderdorp
Gemeente Leiderdorp stimuleert de kennis van onze inwoners, instellingen en ondernemers. Wij werken bevlogen en zijn behulpzaam. We stimuleren de kennis van onze inwoners, instellingen en ondernemers binnen onze gemeente. Onze nieuwsgierige instelling biedt ruimte om met oplossingen te komen. Zo kunnen betrokkenen tot bloei komen. Vertrouwen en verbinding zijn altijd ons vertrekpunt. We luisteren en handelen vanuit sterke betrokkenheid bij onze omgeving. Zo bewaken we zorgvuldig de balans tussen groen en stenen. Op onze polders zijn we bijzonder trots, we willen die voor iedereen in de regio beter toegankelijk maken. Vanuit een energieke en toegankelijke zelforganiserende werkomgeving is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en nieuwe kansen. Wendbaar en flexibel werken zit ons in het bloed waardoor we met een open & kritische blik onze dienstverlenende taken kunnen volbrengen. We moedigen nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen aan. Initiatieven met lef. Mede daarom wonen, werken en leven mensen hier graag. Onze ambitie is actief verbinden en blijvend vernieuwen in een kansrijke omgeving.

 

We zoeken mensen die ons daarbij helpen. Mensen met een hart voor dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid. Want die maken het verschil.

 

WIJ ZIJN GEMEENTE LEIDERDORP

WIE BEN JIJ?

Sluitingsdatum
29-04-2024
Type
Vacature
Locatie
Gemeente Leiderdorp
Contactpersoon
Joke Boot
mobiel 06-46809335