Zweminstructeur

Wij zoeken 2 zweminstructeurs voor 24 uur en 32 uur, max. € 3.481,00 (schaal 6) op basis van 36 uur.

Sta jij in de startblokken om als zweminstructeur aan de slag te gaan bij 1 van meest duurzame sportcomplexen van Nederland? Ben jij klaar om te duiken in een zwembad vol innovatie? Solliciteer nu en maak geschiedenis in onze stad Leiden!
Meer informatie over het sportcomplex vind je hier.

Wat ga je doen als zweminstructeur?
Vind je het leuk om kinderen en volwassenen te leren zwemmen? En heb je bovendien gave ideeën voor activiteiten in en om het bad, van aquaboarden tot zwemfeestjes of lessen op muziek? Dan is de functie van zweminstructeur in de Leidse zwembaden echt iets voor jou! Behalve zorgen dat zoveel mogelijk Leidenaars echte waterratten worden, heb je veel gelegenheid om leuke activiteiten te organiseren in en om het water. Je streeft naar de beste service voor de bezoekers en je collega’s in het zwembad. Je houdt de veiligheid en hygiëne van de zwembaden goed in de gaten. Je draait je hand niet om voor klusjes in en om het bad, zoals schoonmaken en je zorgt dat alles goed blijft functioneren. Je onderneemt actie bij storingen of als er iets kapot gaat. Met andere woorden: een afwisselende functie, waar ruimte is voor jouw gevoel voor gastvrijheid, verantwoordelijkheid én voor jouw creativiteit.

DIT KRIJG JIJ
Ons aanbod voor jou is werkweek van gemiddeld 24 uur of 32 uur en een salaris van maximaal € 3.481,00 bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 6). Daarnaast bieden we jou:

  • Jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband.
  • Informele sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze burgers.
  • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget (IKB) zelf kunt kiezen. Dit IKB van 17,05 % krijg je bovenop je salaris.
  • Solide pensioenregeling via het ABP.
  • Onregelmatigheidstoeslag bij onregelmatige werktijden.
  • Parkeergelegenheid.

Dit ben JIJ
Jij hebt echt plezier in je werk en dat zien we terug in de enthousiaste manier waarop je van elke les iets speciaals probeert te maken. Je vindt het leuk om nieuwe dingen op te pakken, want je leert graag. Dat je ook ’s avonds en in het weekend aan het werk bent en op verschillende locaties binnen de gemeente Leiden, vind je volkomen vanzelfsprekend. Verder beschik je over:

  • Het diploma zwemonderwijzer of CIOS met aantekening zwemmen.
  • Ervaring in het verzorgen van doelgroep activiteiten op muziek.
  • Diploma’s Bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO, inclusief reanimatie.

ONze afdeling
Afdeling Sportaccommodaties (kortgezegd team Spa) valt onder het Cluster Beheer. Cluster Beheer is verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte en de sportaccommodaties. Dit cluster bestaat uit in totaal 6 teams. Binnen dit cluster werken ongeveer 350 medewerkers.

Het team Spa houdt Leiden Gezond en Fit. Dit uitvoerende team is namelijk verantwoordelijk voor de exploitatie van de gemeentelijke sportaccommodaties waaronder twee binnenzwembaden, een buitenzwembad en vier sporthallen en vele sportparken. Daarnaast vervult dit team de accountrol voor de verenigingen en gebruikers en is de verhuurafdeling, planners en marketing onderdeel van het team. Er werken zo’n 40 gemotiveerde medewerkers in dit team, die zorgdragen voor een warm welkom en veilige en schone sportaccommodaties.

WE MAKEN GRAAG KENNIS MET Jou
Solliciteer zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 april 2024 ter attentie van Toon Keijzer (manager Sportaccommodaties). Voldoe je aan de functie-eisen, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek (dit kan al ruim vóór de sluitingsdatum zijn). Is dit gesprek voor beide partijen positief, dan mag je een dagdeel 2 proeflessen komen verzorgen (b.v. 1 doelgroepenles en 1 reguliere instructieles).

Wil je eerst nog meer inhoudelijke informatie over deze functie? Neem dan contact op met Monique van Petten (teamcoördinator van Binnenbad de Vliet) via 071 - 51 67407/06 – 2110 8125 (bereikbaar op ma t/m do: 09.00 – 15.00 uur) of bel Joeri Onderwater (teamcoördinator van zwembad De Zijl) via 06–54660355 (bereikbaar ma 09.00-15.00 en woe t/m vrij 09.00 – 15.00).
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Bianca van der Weide, corporate recruiter, via telefoonnummer 06 - 4348 6757 (Whatsapp kan uiteraard ook). Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum verdwijnt.

LEIDEN
Leiden is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

 

Vacaturetype / functietype
Contract
Werkuren
Parttime
Sluitingsdatum
14-04-2024
Type
Vacature
Locatie
Gemeente Leiden
Contactpersoon
Toon Keijzer
tel. 071 5165399