DZB Leiden

DZB Leiden

Voor de afdeling catering zoeken wij een

Teamleider Catering

36 uur, max. € 3.485,- (schaal 8), voor de duur van 1 jaar.

Wat zijn je werkzaamheden als Teamleider Catering?

Samen met jouw collega teamleider zorg je voor de dagelijkse leiding aan unitleiders en cateringmedewerkers op de verschillende locaties. Met elkaar zorgen wij voor een heerlijke lunch en lekkere koffie voor de collega’s van de diverse gemeentes. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkomgeving en een sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. Dit doe jij door het coachen en sturen van de unitleiders en met hen te sparren over de uitvoering van het cateringbeleid. Je begeleidt hen in het operationele leidinggeven en helpt hen bij het aansturen en ontwikkelen van de medewerkers.
Verder onderhoud je contacten met de opdrachtgevers op operationeel niveau. Hierbij zoek je proactief naar uitbreiding van de catering activiteiten. Ook zorg je voor een continue doorvoering van procesoptimalisaties en vernieuwingen. Erg dynamisch dus, maar wat vooral van belang is: oog hebben voor onze medewerkers. Dit zijn vaak mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een kwetsbare doelgroep die jouw ondersteuning nodig heeft. Dat geldt niet alleen voor hun concrete werk, maar ook voor hun werkhouding en verantwoordelijkheidsgevoel.
Een ontzettend veelzijdige baan, waarbij je soms onverwachte problemen moet oplossen. Gelukkig maak je deel uit van een organisatie welke altijd klaarstaat om jou te helpen en te ondersteunen.

Wat vragen wij van jou?

Met jouw overtuigingskracht en enthousiasme weet je mensen te inspireren. Je let scherp op de kwaliteit van het geleverde werk, maar ook op het welzijn van jouw mensen. Je laat je niet snel van je stuk brengen en weet dat je zo nu en dan een echte troubleshooter moet zijn. Je beschikt tenminste over HBO werk- en denkniveau in combinatie met een relevante opleiding zoals Hotelschool of Facilitair management. Verder heb je ervaring als leidinggevende in de horeca- of cateringbranche en ben je een representatieve, vaardige contactpersoon voor onze klanten op locatie. Uiteraard heb je kennis van HACCP- & ARBO wet- en regelgeving. Het is een pré als je kennis hebt van LEAN (bijv. omdat je in het bezit bent van een Green Belt). Zo niet, dan kun je deze op kosten van DZB behalen.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een verantwoordelijke functie in een team met enthousiaste en gedreven collega’s.  Tegelijkertijd ben je zelfstandig en heb je veel vrijheid in je werk, hoe je met je mensen omgaat en de manier waarop je jouw resultaten behaalt. Verder hebben we voor jou:

 • Een tijdelijke functie in schaal 8 (max. € 3.485,- bij een fulltime dienstverband van 36-uur), voor de duur van één jaar.
 • Een afwisselende functie in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is.
 • Enthousiaste en professionele collega’s.
 • Een klant- en op resultaat gerichte, informele werksfeer.
 • Veel ontwikkelmogelijkheden. Hou je van workshops en korte cursussen? Dan kun je kiezen uit een breed aanbod van onze “Academie71”.
 • Naast je salaris krijg je ook nog een vrij besteedbaar budget een Individueel Keuze Budget (IKB). Je krijgt hierdoor meer keuzevrijheid en zeggenschap over je salaris.

Enthousiast geworden over deze functie?

 • We zien je sollicitatie graag uiterlijk 17 november 2019 tegemoet. 
 • Let op: sollicitaties worden alleen in behandeling genomen als ze binnen komen via het online sollicitatieformulier.
 • Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Esther Dahlkam, op 071 - 581 8440
 • Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met de Servicedesk HRM, via telefoonnummer 071 - 516 7400 of per mail.

Extra informatie

 • Wij hanteren de volgende sollicitatiecode.   
 • Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt.
 • Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatie procedure.

Meer over de afdeling Catering:

Met de afdeling Catering verzorgen wij op acht bedrijfsrestaurants dagelijks de lunch voor honderden ambtenaren. Daarnaast is er een Banqueting-afdeling die de lunch, het ontbijt, recepties, barbecues en buffetten verzorgd. Dit doen wij niet alleen voor de diverse gemeenteonderdelen, maar ook voor externe klanten.

Meer over DZB Leiden:

DZB Leiden is een gemeentelijke organisatie voor mensontwikkeling, verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW) en de Participatiewet. Re-integratie Leiden, onderdeel van DZB, voert re-integratietrajecten uit voor gemeenten, het UWV, re-integratiebedrijven en andere partijen, door het bieden van maatwerk aan klanten met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Met ruim 1200 medewerkers zijn we een van de grootste werkgevers in de regio Leiden. We zoeken voor mensen met een fysieke, verstandelijke of psychische beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een geschikte werkplek, binnen of buiten de organisatie. Mensontwikkeling staat bij ons centraal. Via werkervaring, coaching en opleiding streven we ernaar zoveel mogelijk mensen naar de reguliere arbeidsmarkt te laten doorstromen.

Vacaturetype / functietype
Tijdelijk
Werkuren
Fulltime
Sluitingsdatum
17-11-2019
Type
Tijdelijke vacature
Locatie
DZB Leiden
Contactpersoon
Esther Dahlkamp
tel. 071 5818440